Σωστή περιποίηση στον σκύλο μας!

Όλοι όσοι έχουμε σκυλάκι στο σπίτι μας προσέχουμε τόσο την υγεία μας όσο και την υγεία του σκύλου μας… για να είμαστε όλοι καλά!

Ο σκύλος μέσω της βόλτας, του παιχνιδιού στον κήπο ή μέσω της συναναστροφής του με άλλους σκύλους μεταφέρει μικρόβια από τα οποία θα ήταν καλό να προστατευτούμε!

Πιο κάτω θα βρείτε κάποιες συμβουλές για την  δική σας προστασία αλλά και του σκύλου σας από μικρόβια που κυκλοφορούν εκεί έξω:

Καταρχήν, ένας σκύλος  πρέπει να έχει όλα του τα εμβόλια και να παρακολουθείται συχνά απο τον κτηνίατρο της επιλογής σας.

Επίσης, ο σκύλος πρέπει να κάνει μπάνιο περίπου 1 φορά τον μήνα σε ειδικό μπάνιο με ειδικό σαμπουάν για σκύλους και ακολούθως να τον χτενίζουμε με την δική του χτένα για να απομακρύνουμε το περιττό του τρίχωμα. Καλό είναι να αποφεύγονται τα συχνά λουσίματα από ό, τι πραγματικά είναι απαραίτητο, γιατί έτσι θα αφαιρεθούν τα φυσικά έλαια το τριχώματος, καθιστώντας το δέρμα και το τρίχωμα ξηρό και πιο επιρρεπείς σε πιτυρίδα. Τα περισσότερα σκυλιά θα ήθελαν να παραλείψετε την ώρα του μπάνιου, όμως δυστυχώς δεν γνωρίζουν πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το μπάνιο στην υγεία του τριχώματος τους και στο δέρμα τους.

Καλό θα ήταν να σφουγγαρίζουμε τα πατώματα του σπιτιού μας με υγρό καθαρισμού το οποίο θα σκοτώνει τυχόν μικρόβια θα απολυμαίνει και θα είναι φιλικό προς τα ζώα μας!

Στην εταιρεία μας θα βρείτε χτένες, σαμπουάν και υγρό σφουγγαρίσματος και καθαρισμού για τους μικρούς μας τετράποδους φίλους σε πολύ καλές τιμές!

20180104_111207.jpg

Σαμπουάν για σκύλους. Κατάλληλο για όλους τους τύπους σκύλων.

20180104_112007.jpg

20180104_112117.jpg

20180104_111700.jpg

Χτένες για το τρίχωμα του σκύλου.

20180104_111103.jpg

Υγρό καθαρισμού κατάλληλο για καθαρισμό των κρεβατιών των κατοικιδίων, των πατωμάτων, των κλουβιών και της τουαλέτας των γάτων. Το προϊόν είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

Για πληροφορίες για τιμές καθώς και για την χρήση των προίοντων μας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email, τηλεφώνου, μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας ή στο facebook: http://www.facebook.com/mariospanayiltd!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: